Khairul & Rokiah

Venue: Jalan Kuala Gula, Kuala Kurau, Perak.

Date: 31/5/09
Job: Shah (Indahpandang.com)
Official Photog: Sufian
Co-Photog : -none-
Kali neh job aku ingatkan dekat ngan kawasan perumahan aku jer..rupa-rupanya dekat jalan kuala gula..atas pada kuala kurau..pergghh leh tahan jauhnya dari ghumah aku..pengantin kali neh bernama Khairul yang bekerja dekat NTPM atau nama yang lebey glamer orang slalu panggil "PREMIER" alaaa kilang tisu paper yg kita dok guna hari-hari tuu..
Photobucket
Manakala Rokiah bertugas di Sime Darby Estate dekat jalan kuala gula sebagai seorang staff dekat sana..Majlis berlangsung dengan meriah sekali walaupon hari neh panas menggila..aku dah berpeluh sakan amek shoot depa dua walaupon bawah kanopi ada kipaih angin (bukak full laks tuu..heheh)

Photobucket

Petang tuu..pengantin cadangkan nak amek outdoor dekat ban pecah dekat kuala kurau..tempat yang sama aku belajaq amek gambaq yang ada dekat bawah tuu..tapi disebabkan hari minggu jadi ramailah pengunjung dekat situ..memula pengantin malu-malu sikit especially si Rokiah..tapi bila dah diberi support oleh orang tempatan dekat situ yang dok ucap "Slamat Pengantin Baru" so depa dua mula semangat nak amek gambor..thank you all..hehehe

PhotobucketMemandangkan time dah hampir jam 6.30 petang jadi rasanya seswai sesangatlah aku mencuba apa yg dipanggil "Silhouette" dan di-edit mengikut citarasa aku..hehehe okeylah kowt rasanya..tak pandai sangat nak main-main dengan photoshop neh..hahaha

Photobucket

3 comments:

saupix ahmad June 9, 2009 at 10:16 AM  

salam bro,

salam zirah ye! kali pertama kesini seronok skali tengok gambar yang cantik2.. apa2pun teruskan berkarya dan majulah fotografi untuk negara hehehe :)

Aireen June 9, 2009 at 11:43 AM  

saudara Sufian... Tak rindu saya ker? Saya rindu awak ler...

-={Suf¬IaN}=- June 9, 2009 at 3:18 PM  

pulak dah..ahahaha sejak bila hang belaga botoi dengan botoi neh shah..huahuahua

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers