Badruddin & Noorfazita (Akad)

Venue: Masjid kampong Teluk Wang Kecil, Sungai Petani, Kedah.
Date: 9/5/09
Job: Shamwalkers (VIP)
Official Photog: Sufian
Co-Photog : -none-

hahaha..lewat jugak entry kali neh..nak wat mcmana..qejaa..(alasan yg paling safe dalam doniaaa..aku ghasa laa..!!) dah lama aku tak gi amek akad nikah neh so entry kali neh adalah pernikahan antara Bad & Eita..hehehe

So gambaq kat ataih neh depa dah lepaih siap menikah dah pon..lagi dah siap makan kendughi dah..so apa kata kita tgk gambaq bad sebelom menikah pulak..hehehe Bad betugas di putrajaya sebagai seorang pegawai belia dan sokan & si Eita pulak seorang technician dia Jabil (P1).

Doa supaya pak imam @ tuan khadi tak tanya banyak soklan yg killer-killer..takat baca ayat-ayat atau doa-doa yg lazim tu insyaallah..

Anda Badruddin dititahkan untuk menghadap Tuan Khadi untuk urusan pernikahan anda sekarang..maka bunyi "dup..dap..dup..dap.." jantung lebih kuat dengaq dari bunyi nafas sendri dah time tu..haa time neh laa kalo nak tengok peluh jantan keluaq besaq-besaq ibu jari tu boleh laa..heehee

zaassss..this is the "Go No GO Time"..dengan sekali lafaz saja..alhamdullillah Eita telah pon menjadi Isteri yang sah kepada bro Bad kita..cayalah bro..!!!

Huuiii..lega noh..!! apa lagi lepaih jaa Tuan Khadi kata "SAH" diikuti dengan bacaan doa inilah riak wajah pada tiap-tiap orang yang telah menjadi "Suami" yang sah pada orang yang disanyanginya..kaaa "Senyum ada makna laaaain kowwwtt..??" hahaha

2 comments:

aril May 22, 2009 at 3:33 PM  

salam bro,,sehat ker??hehe aku nk komen cktla..tp xpe ke aku komen ckt ni..xpe kot kn, kite sama2 belajar eh ;) nmpk simple sgt kot gmbonye...ke simpan gmbo yg cun2 tu??? :D jgn la simpan..kwn2 nk tgk ni hehe...

-={Suf¬IaN}=- May 23, 2009 at 11:15 PM  

hehehe..sorry laa bro..gamba yg aku amek ada term & cond..so terhad pd hasil outcomenyer..!! besa laa carik makan..kalo job aku sendri laks karang aku letak banyakx2 key..heheh

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers