Junaidy & Norlaily

Venue: Dewan Serbaguna Taman Permai, Selama, Perak.
Date: 2/5/09
Job: Shah (IndahPandang Photography)
Official Photog: Sufian
Co-Photog : -none-

Harineh kali pertama aku pegi Selama, Perak...hehehe nama jer duk kat Perak tp xpenah sampai pon..paling jauh aku sampai pon kat aloq pongsu saja..hehehe tu pon sebab amek lencana berbasikal masa sek. men dulu..huii lama dah tuu..!! so nama pengantin kita harineh "Junaidy & Norlaily" dua-dua serba hemsom & serba cun termasuk ler adik-adik diaorang..hehehe

Junaidy bekerja kat Setiawan dgn satu syarikat kontractor Norlaily pulak bekerja dengan Petroleum Company kat Miri, Serawak..huuiii jauh tuu depa bertemu..lepaih neh sure berjauhan pula si Junaidy dengan Wife dia..sabq naa..sabaq naa..!! hehehehe

Sessi outdoor dibuat bersebelahan dewan kendughi tu saja..ok jugak tempat dia sebab ada lombong terbuang kat tempat tuu..respek tu couple sebab memang sporrrttiinngg habis masa amek gambaq depa..walopon kat satu port tu ada sikit baau kurang enak..

Walopon keadaan hari tuu kejap ujan kejap sereyat..tp nasib ler ada time gap lebey kurang sejam untuk amek outdoor..alhamdullillah semua berjalan lancar tima kasey lagi sekali untuk pengantin sebab bagi full support masa outdoor session..

Well apa yg bst kat kendughi neh..hahaha dia punya "Gulai Ikan Masin & Ulam-ulam" mana ada kendughi lagi yg aku pi dapat pekena gulai ikan talang masin..huhuhu memang tak ingat laa aku haritu..hehehe (errrkkk..!! alhamdulillah..)

4 comments:

shah May 4, 2009 at 12:05 AM  

Woit!!! Gulai ikan masin tu wa punya peberet tu... Apasal tak bungkus pos sikit...? Hehehe... Lawa gambar... Yang 3hb Mei punya macam mana? bila nak upload...?

-={Suf¬IaN}=- May 4, 2009 at 7:09 PM  

hat yg 3mei neh indoor saja bro..!! maleh laa nak upload..lgpon indoor apa laa sgt pose-pose yg ada..sama saja..!!hehehe

Shah May 4, 2009 at 8:10 PM  

hohoho!!!

aril May 22, 2009 at 3:47 PM  

upload la bro..kwn2 nk tgk ni hehehe

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers