Entry lama-lama-lama dulu..!!

Gambaq neh masa aku mula-mula belajaq pakai DSLr dulu..hehehe almaklom ler budak baru belajaq laa kan..sebab dah lama so aku pon dah lupa pakai lens apa..hahaha mungkin sigma kowt..aku punya gadjet still sama jugak dari dulu..tak bertukaq-tukaq pon D70s tu laaah..cuma lens saja laa yg dok upgrade sikit-sikit..mungkin ada rejeki lebey nanti insyaallah aku akan upgrade jugak..hehehee

Lokasi time neh dekat dengan umah aku saja..lebey kurang 45 minit jer..alaaa senang orang sini panggil "Ban Pecah"..dekat area kuala kurau..time tu seingat aku dah dekat 7pm kowt..so kat situ aku belajar ler guna apa orang kata "Slow Sync"..hehehe

4 comments:

Your Average Mat May 24, 2009 at 3:33 AM  

Memang best bro. Lawa gila gambar yang slow shutter tu..

-={Suf¬IaN}=- May 24, 2009 at 6:16 PM  

thanks..bro..tu gambo lama laa bro..pendek kata tgh dok gila click lagi..hahaha

shah May 26, 2009 at 12:16 AM  

Foooohhhh.... Boleh buat kelas la lepaih nih... Tak payah masuk reuters pun mesti orang ligan la.... Akan ku kenang gambar mu ini, Pian...

softboxkid June 17, 2009 at 6:22 AM  

Pergghh... cun gambornyer! Aku blom ada kesempatan nak buat gambo cenggini...

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers