Faizal & Zanna

Venue: Balai Rakyat Bayan Baru M.P.P.P, Penang
Date: 25/4/09
Job: Shamwalker's Photography
Official Photog: Shamwalkers
Co-Photog : Sufian

Sorry ler sebab lama tak update dlm blog neh..bukan sibuk tapi aku baru tukar tempat qeja..aku dah berenti dari Jabil dan masuk ke Venture Penang..hehehe cukup intro buat aku..so kita masuk citer tentang pengantin yg aku jadik back-up Shamwalkers aritu..!!

Pengantin lelaki neh memberx2 kami jugak Fazli, adik kepada Yazer..pon member kami jugak..heheh pengantin perempuan pulak (Bukan member kami naa..!!! hehe) dia qeja kat Sunny Point dekat ngan N-Park nun..

so outdoor yg shamwalkers pilih ialah dekat dengan Jetty Pulau Jerjak..so banyak gambar yg boleh ambil dekat situ walopon org ramai petang tu..hari cuti umum kan memang laa rami org..lagi pulak neh permintaan pengantin nak amek gambaq yg ada background jambatan P.P..so ur wish is granted..hehehe

So masa dok amek gambaq tu aku tersempat snap muka si zanna neh..marah kat cik abe dia..sebab apa ntah..muka majuk ler kowt noh..cik abe ntah gi manax2 tak tau tak habaq kat dia plak..aku ngan shamwalkers plak dok cari-cari tempat nak amek gambaq kat kawasan tu..hehehe (uiii..mare bebenor yer kak..??)

0 comments:

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers