Family day out..

Hari neh kira family dayout kami ler..!! adeq na punya planning laa neh..ajak kami semua dengan opah sekali turun gi kat "Teluk Batik" nuuun kat Lumut, Perak haa..kira 2 jam perjalanan dari Parit Buntaq. Gambaq mamat hensom kat bawah neh nama dia "Farizmy" anak buah aku yang paling muda dan paling buueeehh tak ingat..hehehe

PhotobucketEntry kali neh aku nak cuba buat edithing ala-ala lomograph versi aku ler..baik ada identity sendri untuk hasil kerja kita sendri betol tak..hehehe so model kali neh adalah dari kalangan adik-adik aku serta anak buah family abg rosly aku..hahaha

Depa neh macam tak penah jumpa laut betoi laa dari sampai terus mandi berendam tak ingat..sampaikan makan pon xnak..huiii rogi betol..ada ayam bakar, hot dog bakar, kerang bakar tapi lebey banyak yang hangit dari yang welldone nya..muhahaha

PhotobucketNeh ler tuan punya "Mastermind" yang buat semua acara sepanjang kat teluk batik termasuk ler dia jugak yg memasak semua makanan kat sana..thanks Adeq Na..(pssttt still aviable lagii hehehe)

Photobuckethaaa neh laa abg Rosly aku dengan anaknya yang bungsu tu..si Farizmy tuu..so aku rasa neh ler edithing "Lomo" yang aku rasa seswai dengan jiwa aku..kalo ada yg kata too warm ker overcontrast ker xper..aku pon belajaq jugak..dan kita akan sentiasa belajaq dan terus belajaq..betoi tak..insyaallah

0 comments:

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers