Tunang, Nikah & Kahwen

Venue: Taman Kerian, Parit Buntar, Perak.
Date: 7/6/09
Job: Shah (Indahpandang.com)
Official Photog: Sufian
Co-Photog : -none-

Salute..dan sekali lg salute pada mempelai "Wan & Shida" sebab boleh mengatur satu majlis yang memang marbeless..pada pengamatan mata aku nak buat kendughi macam neh memang kena ada stamina yang memang cukup tinggi sebab..yer laah semua majlis dibuat serentak..lagi pulak photog memang tak bagi peluang untuk pengatin untuk pose-pose hehehe pepaham ler dah memang qeja photog macamana kaann..

Photobucket

Trimas buat Wan & Shida sebab banyak supportive photog walopon aku tau depa dua memang letih tak sangga sebab terlalu banyak acara..gambo yang kat atas neh masa majlis akad..
dan saper kata pihak perempuan tak ketaq masa majlis akad haa tengok gambo yg sempat aku snap kat bawah neh..hahaha

Photobucket

Lepas jer majlis akad..pihak lelaki bergegas ker butik "D`Ratu" untuk majlis kendughi pulak..manakala Shida pulak kena tukaq baju dan kena touch-up lagi sekali..haa sapa tak kata tak penat kena majlis kendughi macam neh memang hebat laa..

Photobucket

Majlis berlansung dengan meriah dan aman walopon panaihnya..nak haaii..minum berapa cawan ayaq pon dok dahaga serupa tuu laa..dekat jam 4.30pm kowt majlis pon dah beransur-ansur reda dan nampaknya pengantin pon bukan saja dah abis bateri..kira lunyai terus laa..heehee

Photobucket

5 comments:

Superyrzaf June 9, 2009 at 7:37 PM  

gambar no 2 best.. terasa ketaq pengantin pompuan tu.. hehhehe :D

IndahPandang June 9, 2009 at 7:38 PM  

Tu baru dua... Aku biasa cover pengantin yang buat 3 majlis serentak... Akad pagi, tengah hari belah pompuan, lepas pukul 2 pi umah laki plak... Tapi aku cover 2 majlis saja...

-={Suf¬IaN}=- June 9, 2009 at 8:16 PM  

Superyrzaf => tuu laa selama yg aku tgk pompuan rileks saja..mgkn jugak sbb kita focus kat lakix2 kowt..hehehe kat pompuan kita jrg focus time akad nikah neh..

Shah => fuhh tuu mcm lagi baguih..kira kasi settle terus duax2 belah pihak..neh minggu depan ada lagi kendughi untuk si Wan neh..heheh

nuli June 9, 2009 at 11:15 PM  

comel comel... aku suka gambar last.... hehe

-={Suf¬IaN}=- June 10, 2009 at 8:11 PM  

alamak..sekali bro nuli sudah masyuk laaa..maseh-maseh sudi jugak singgah teratak ambo yer..!!

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers