Nostalgia FZ20

Sesekali tertengok gambo lama yang ada dalam pc aku neh ada lagi rupernyer gambo masa aku memula belajar pakai camera..hehehe dari P&S aku beralaih ker Prosumer dan sekarang aku pakai SLR..time tu aku pakai Panasonic FZ20 (5MP) jer..jadi ler..tue jer yang aku mampu time tuu..lagipon aku niat nak blaja pakai manual setting guna prosumer neh..

Photobucket
Tapi bagi aku prosumer pon kalo tahu nak memaksimakan setting neh sure leh dapat gambo yang mantoop..hehehe sini ada dua tiga keping ler yang masih ada dalam simpanan aku dari camera prosumer FZ20 aku..hehehe gambo ataih tuu tengah blaja-blaja setting macro..xder pakai flash pon handheld jer..hehehe

Photobucket

neh pulak masa tengah blaja amek gambo sunset kat ataih jambatan nak gi kola gula kat tempat aku..leh laa nak kata full sunset xler jugak tapi time tuu suasana dia cantek..hehehe dan aku pulak tengah nak mencuba apa yang sifu-sifuss panggil "Wide Angle"

Photobucket
Kat ataih neh pon dari tempat yang sama cuma detiknya saja yang berbeda..hehehe cheewaahh..tapi jodoh aku dengan prosumer aku FZ20 neh tak ler panjang..aku pakai sempat beberapa bulan jaaa sebab time aku gi ulu paip dekat ngan sedim tuu camera aku terjatuh dalam air sungai dengan aku sekali..adeehhh sebab tu aku fobia kalo amek gambo dekat-dekat sungai dah lepaih tuu..hehehe well kalo ada lagi gambo aku yang masa pakai camera pns aku "Canon Powershot A75" nanti aku uploadkan hehehe..

Photobucket

1 comments:

saupix ahmad July 23, 2009 at 9:02 PM  

nih mesti dok buat review balik gambo lelama.. aku pun lagu tuh gak.. selalu review balik gambaq yang berkoyan2 tak sempat nak tengok lama..hehehe btw gambo2 sunset tuh cuh meh.. :)

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers