Shafiqah Asyikin & Mohd Nasir

Venue: Bandar Bharu, Kedah
Date: 28/2/09
Job: D`Ratu, Parit Buntar
Official Photog: Sufian
Wedding Planner: D`Ratu, Parit Buntar
Wedding Photography : IndahPandang.com (Cerita Si Jurufoto)


hehehe..neh adalah 1st blog untuk wedding yg aku amek untuk tahun neh..so kali neh job adalah dari D`Ratu Parit Buntar. Pengantin yang berbahagia ialah Nur Shafiqah Asyikin & Mohd Nasir..



Kedua-dua merpati sejoli neh adalah cikgu dari sekolah rendah di Parit Buntar jugak, kira sama-sama lepaih abih maktab jumpak kat sekolah teruih kawen..hehehe (macam taktik nak elak dari kena posting jer..huahuahu)
majlis kenduri pada hari tu memang marbelesss..meriah sakan dengan anggota keluarga dan juga tetamu yang hadir.

dalam ramai-ramai pari-pari yg ada tu pulak aku berkenan sgt tengok kat budak cute sorang neh..bila ditanya pada si shafiqah katanya bukan adik dia ataupon anak buah dia..rupa-rupanyaaa anak murid dia..fuuhhh musti cikgu peberet kat sekolah neh..hehehe

Jadi setelah sessi mengambil gambar indoor tibalah masa untuk ambil gambo outdoor plak..hehehe so lokasi kami ialah sekitar Taman Rekriasi Parit Buntar yakni ditepi Sungai Kerian jeerr..petang tu tak ramai orang jadi seswaaai sesangatlah untuk ambil gambo. yang bestnya masa kami sampai air terjun buatan kat situ baru jer di"ON"kan so apa lagiiii..

maka sessi outdoor fotography pon bermula..mana ada tempat yg rasa sempoi semua kami redah & pengantin pulak memang sporting serta banyak bagi kerjasama masa nak buat post-post yg depa ndak.o`ppss dan tak lupa pada team d`ratu yg backup untuk touch-up make-up pengantin masa sessi shooting tersebut.(siap beli air lagi..maseehh..maseehh..)

biasalah sekarangkan musim ujan..bila masa dok amek foto tu..tetiba..groomm..groomm dok bunyi dah..si cik abe neh plak dah tarik muka..macam nak cepat-cepat abiskan sessi foto petang tuu..umm..biasalaa dah jadi pengantin kaaaan..huahuahua

4 comments:

Linda Abdullah March 2, 2009 at 7:19 PM  

Cantik picture pengantin..

Shah March 9, 2009 at 5:13 AM  

Pian, aku suka hang shoot depa nih... Nanti buat lagi yang macam nih... Sure aku tgk sambil leleh air liur punya... hehehe...

*Kena bagi kredit kat Rizz pasal jadi lighting man... Hehehe...

-={Suf¬IaN}=- March 9, 2009 at 10:02 AM  

boleeeh..xder hang punya..hang bagi ler aku job lagi..leh aku ngan bro rizz jadi tag team lagi..hehehe

Shah March 14, 2009 at 9:52 AM  

Jangan risau, bulan hot akan datang sure ada job punya la...

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers