Boys and Soccer

Venue: Padang Bandaran Parit Buntar, Perak.
Date: 8/3/09
Official Photog: Sufian

Hari neh takder gi mana-mana pon selain paginya kuar besama Rozie membeli-belah di pasaraya kat Penang nun..masa on da`way balik nampak ada tournament kat padang bandaran Parit Buntar.."ada futsal laa" sure team kampung aku main..

So bila dah sampai umah aku terus ar gegas D70`s aku..setting mana patut tukar pakai 55-200mm.."Asar dulu lah..!!" kalo dah ada kat padang karang sure lama punya..hehehe jadi bila sampainya aku kat padang bandaran tu aku pon telipon ler member aku "weeyy..ada mana..?? tadak turun game kaa..aku tak jumpak pon team pekan baru..??" abis apa kata member aku.."Sponser taraaak maa..semua member pokai liow jadi tatak main laa itu tournament"

Cheiisssttt..bersemangat waja aku turun nak amek gambaq depa main..rupa-rupanya sorang pon tak turun dengan alasan ekomomi meleset..aduhaaii so masa sampai tu dah dekat jam 5.15ptg bila tanya kat bro kat situ katanya baru peringkat kumpulan..belom pon masuk 1/4 final..aiiikk punya laa ramai team main sampai ke petang pon blom abis..!!

So mulalah aku shoot mana team yg ada bermain untuk petang tuu..ramai muka baru..dan banyak dari team dari luar parit buntar..ada dari bagan serai ada yang paling jauh dari simpang empat tasik..ada jugak aku tengok team yg dalam belasan tahun pon ada..sure team belasahan neh..hehehe tapi kalo leh bertahan sampai petang bukan team belasahan dah neh..kena salutee kat bebudak neehh..!!

So memang tak penah ubah ler mana-mana game aku pegi pon..perangai gilaa bila dapat sumbat gol saja..meletoopp laa peminat kat tepi padang..muhaha termasuk ler aku sekali dengan D70`s nya..hehehe bebenornya bukan team aku pon tapi sebab dah naik siyoook tgk bola aku blasah jer jerit..(termasuk ler kutuk-kutuk reff) adat ler tu kan..hehehe

3 comments:

Shah March 9, 2009 at 5:15 AM  

Team kampung aku (Bagan Tiang) takdak ka? Orang kampung aku hebat wooo...

-={Suf¬IaN}=- March 9, 2009 at 9:53 AM  

cheeeh..bagan tiang mana ada hantaq team pon..ada pon awaix2 dah out apa..?? muahaha

Shah March 10, 2009 at 1:15 AM  

Wo... Apa bangga pekan baru punya team? Hehehe...

Just joking... Dont take it serious...

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers