Farah & Muzammil

Venue: Sungai Dua, Penang.
Date: 6/12/09
Job: Shamwalker (VIP)
Official Photog: Shamwalker
Co-Photog : xder..aku sesaja gatai tag along..huhuhu

Dah start pun musim cuti sekolah..so aku dah ler gatai tangan sgtx2 sebab dah lama sangat tak hambek gambo wedding..gambo yang lain hambek laa jugak tak tak ler semarvelous kalo amek gambo wedding kan..hehehe 


Photobucket

Pengantin kita ialah Farah & Muzammil..Farah bekerja di UITM cawangan Pulau Pinang manakala Muzammil sebangai Cikgu di Miri, Serawak..erkk..sian ler kat Farah nanti..kata cik abe dia awal tahun 2010 dia dah nak kena balik..isk..isk..

Kami tiba di butik yang Farah ambil set baju pengantin & makeup di sg petani..so ramai orang gak aritu..tu tempat untuk pose & angle ambil mana sempat jer..mujurlah si Farah neh memang kaki senyum..hehe


Photobucket

Selepas acara makeup di Sg. Petani..aku & Sham gegas pulak ker Sg. Dua untuk stanby disana.. & acara berlansung dengan teratur alhamdullillah..yang bestnya neh laa kendughi pertama aku & Sham makan mengalahkan tetamu..at least 2 round main course + bedal lauk pengantin sama haha (thank so much  yg menjamu kami) + laksa + berapa gelen ayarq merah aku minum pon tak ingat dah..hahaha


Photobucket

Kami aritu ada 2 orang yang jadi OP..Sham (Main Photog), Sham (Main Video) & aku sebagai Sarip..(tag along laa tuu..heheh)..bukan saja videographer neh tugas dia hambek gambo saja..kena interbiew kena be in the first place at the right time..sebab dia capture live moment & kami frezee moment..so dia lebih banyak kerja laa..salute to you bro..!! so petang tu kami semua gegas pulak buat outdoor dekat sawah berdekatan saja..


Photobucket

Thanks so much to Farah & Muzammil & Family sebab bagi kami makan sampai kekenyangan..alhamdullillah & lastly we all very enjoy capturing your moment all day long..


Photobucket

[Click For Larger Pikture]

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers