Pantai Pasir Panjang, Penang.



Yuhoooo..!! sabtu last day qeja utk minggu neh..so ada laa plan member-member nak ajak gi memancing kat pantai pasir panjang, pulau betong. aku bukan kaki mancing tp memandangkan dah tak dak apax2 program aku pi laa joint depa..yg ada aku & rozie, sham & adik ipaq dia, serta ustaz.

Untuk memulakan acara ustaz dah mula buka senjata utamanya "Abu Garcia" & sham org yg beria-ria nak memancing tak jugak ketinggalam buka senjata dia iaitu "Nikon D80"..hahaha

tengok laa org dok sibuk buat perambut dia dok kalot setting camera dia..mana lebih nak mancing kaa nak amek gambaq kaa yg lebih..huahuahua

Maka lepas acara sessi mengambil gambaq seba sikit acara memancing pon bermula. Masing-masing dok try umpan yg dibawa..macam try and error laa tengok kalo umpan yg mana ikan suka..

bukan senang nak memacing neh kena ada pengalaman & otais-otais untuk bagi tunjuk ajar kat newbiw macam sham neh..hahaha (aku tengok adik ipaq dia pon teror lagi..!!!)

O`psss..hati-hati woo..jangan bagi Ustaz plak tercuck itu mata kai (org utagha kata..ayat skema "mata kail")

hooo sebebnaqnya umpan sham dah tercabut masa dia casting memula tadi..padan laa tadak ikan yang nak kat dia..huahuau

at last dapat jugak sekoq ikan kat sham..ikan apa aku tak tau laaa..hahaha

Ini laa rupa ikan yg sham dapat..(no komen..!! hahaha)

Neh laa rupa sham setelah bertungkuih lumuih memancing..jadi laa sham dapat sekoq jaa pon..

================================

Coyright SufianPikture®[Phone = 019-520 2552]

================================

0 comments:

About Me

My photo
The Feelings Of Those Below Should Not Be Considered By The One who stands On Top, Even If The On Top Understands Those Feelings, You Can Do Whatever You Like, Then If No One Follows You, It Means You`re Just Not Qualified.. It Just A Small Tip..!!
There was an error in this gadget

Sila tinggalkan pesanan selepas bunyi "Bepp.."

Name :
Web URL :
Message :
:) :( :D :p :(( :)) :x

Followers